Hakkımızda

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 17.01.2018 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulmuş ve Resmi Gazetede yayımlanmıştır. Beslenme ve Diyetetik, Dil ve Konuşma Terapisi, Ergoterapi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Gerontoloji, Odyoloji ile Sağlık Yönetimi olmak üzere 7 bölümden oluşan Fakültemiz, alanında tecrübeli ve dinamik öğretim elemanlarıyla eğitim-öğretim yolculuğuna başlamıştır.

Hedefimiz, insana ve bilime farklı açıdan bakacak ulusal ve uluslararası alanda bilimsel olarak güçlü bilgi ve beceriye sahip, etik ve ahlaki değerlere bağlı, çağdaş sağlık profesyonelleri yetiştirmektir.

Misyon: Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak; yaşam boyu mesleki ve bireysel gelişime açık, etik kurallara bağlı, yeterli bilgi ve beceriye sahip, ulusal ve uluslararası düzeyde eğitim verebilen ve araştırma yapabilen yenilikçi, üretken ve alanında uzman mezunlar yetiştirmektir.
Vizyon: Çağdaş, mesleki ilke ve değerlere bağlı, bu ilkeler doğrultusunda ulusal ve uluslararası alanlarda fark yaratan öncü ve seçkin bir Fakülte olmaktır.

Eklenme tarihi :3.10.2022 12:42:27
Son güncelleme : 24.04.2023 15:33:41