Beslenme ve Diyetetik Etkinlik

23.09.2019 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 1. sınıf öğrencilerine yönelik “Bölüm Tanıtımı ve Oryantasyon Eğitimi” düzenlendi. Öğrencilerin Akdeniz Üniversitesi ile Beslenme ve Diyetetik Bölümü’ne uyum sürecini kolaylaştırmak amacıyla gerçekleştirilen programın açılışında konuşan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof.Dr.Ahmet Yılmaz Çoban öğrencilere Akdeniz Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü tercih ettikleri için teşekkür ederek sözlerine başladı. Prof. Dr. Çoban Bölümün imkanları, araştırma laboratuvarları, öğrenci topluluğu hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ayrıca Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Hülya Kamarlı Altun da öğrencilere Akdeniz Üniversitesi ile ilgili genel bilgiler, eğitim-öğretim süreçleri, ders programları hakkında önemli bilgiler aktardı. Ardından bölüm öğretim elemanları kendilerini tanıtarak, öğrencilere eğitim hayatları boyunca başarılar diledi. Bölüm tanıtımı ve oryantasyon eğitimi sonunda ise öğrenciler yapılan etkinlikte birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldu.

oryantasyon1-1024x664.jpg

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü “Kariyer Sohbetleri” Kapsamında Beşiktaş Futbol Takımı Diyetisyenini Ağırladı

12.10.2018 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü “Kariyer Sohbetleri”nin ilk konuğu Beşiktaş Futbol Takımı Diyetisyeni Uzm.Dyt.Müge Özyurt Şafak oldu. Uzman Diyetisyen Müge Özyurt Şafak gerçekleştirdiği söyleşide kariyer yolculuğunu, mesleki deneyimlerini ve sporcu beslenmesi uygulamalarını öğrenciler ile paylaştı. Söyleşi sonrasında Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri memnuniyetlerini ve “Kariyer Sohbetleri”nin devam etmesini istediklerini dile getirdiler.
Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ahmet Yılmaz Çoban, Beslenme ve Diyetetik Bölümü “Kariyer Sohbetleri”nin diyetisyenlik mesleğinin ve farklı çalışma alanlarının öğrencilere tanıtımı kapsamında etkili olduğunu belirterek, Uzm.Dyt.Müge Özyurt Şafak’a katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

resim-2-1-1-300x225.jpg         resim-1--300x225.jpg

resim-3-225x300.jpgresim-5-225x300.jpg