8. Ulusal Romatolojik Rehabilitasyon Kongresi

kongre aFİŞİ.jpg

Değerli Meslektaşlarımız, Romatolojik Rehabilitasyon Alanında Çalışan Fizyoterapistler,

 

 

6-8 Kasım tarihleri arasında Antalya’da Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleştireceğimiz “8. ULUSAL ROMATOLOJİK REHABİLİTASYON KONGRESİ”ne katılmanızı içtenlikle dileriz. Bu önemli bilimsel etkinlik; romatolojik rehabilitasyon alanında güncel bilgiyi arttırmak, özellikle romatologlar ile multidisipliner-interdisipliner ekip çalışmasının önemini vurgulamak, yenilikçi ve biyopsikososyal perspektiften romatolojik rehabilitasyonun geleceği üzerine derinlemesine düşünmek amacıyla tasarlanmıştır.

 

Bilgi paylaşımı ve işbirliğini teşvik etmek adına düzenlenen kongre, romatolojik rehabilitasyonun en güncel bilimsel gelişmelerini ve alana yönelik önemli tartışma konularını içerecektir. Katılımcılar, kongre boyunca bilgi birikimlerini arttırmanın yanı sıra, biyopsikososyal yaklaşımla hastalarının yaşam kalitelerini iyileştirmek için multidisipliner bir yaklaşımla ekip çalışmasının önemini kavrama fırsatına sahip olacaktır. Kongrenin başarısı, katılımcılarımızın desteği ve katkılarıyla mümkün olacaktır.

 

Türkiye'nin bağımsızlık ve ilerleme mücadelesinin simgesi olan Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır şekilde, cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün “Türk milletinin yürümekte olduğu terakki ve medeniyet yolunda elinde ve kafasında tuttuğu meşale, müsbet ilimdir.” sözlerini prensip edinerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma haftasında düzenlediğimiz kongrenin Romatolojik Rehabilitasyon alanındaki gelişmelere büyük katkılar sunacağını düşünmekteyiz.

 

Kongremizde yer alacak paneller, konferanslar, oturumlar ve bildiri sunumları ile ilgili detaylı bilgilere "kongre anasayfa" adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca, kongremiz doçentlik kriterlerini karşılamaktadır.

 

Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

 

Saygılarımla,

 

Kongre Başkanı,

Prof. Dr. Edibe Ünal

Doç. Dr. S. Yaprak Çetin

Eklenme tarihi :27.09.2023 14:30:17
Son güncelleme : 14.10.2023 09:53:01