Gerontoloji Duyurular

Bölümümüz öğrencilerimizden,

Nisanur ŞEREMET, Dr. Gökçe Yağmur GÜNEŞ GENCER danışmanlığında “Açık Kalp Ameliyatı Sonrası Yaşlı Bireylerde Kinezyofobi Düzeyinin Ve Fiziksel Aktivite Bariyerinin Belirlenmesi” adlı projesi ile

Esra Ertaş, Dr. Gökçe Yağmur GÜNEŞ GENCER danışmanlığında “Antalya’nın Kaş İlçesinde Bulunan Ova, Çavdır, Üzümlü Ve İslamlar Mahallelerinde Yaşayan 65 Yaş Ve Üstü Bireylerde Yerinde Yaşlanma Kavramının İncelenmesi” adlı proje ile

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2021/1 dönemi kazananlarından olmuşlardır.

Yakinda-bizimle-1-1024x1024.png

WhatsApp-Image-2021-05-05-at-16.43.03-724x1024.jpeg

WhatsApp-Image-2020-10-01-at-08.14.55-1024x796.jpeg

Bugünlermizin mimarı olan saygı değer büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Kutlu Olsun

(Prof. Dr. İsmail TUFAN Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölümü Başkanı)

Yaşlılık Çalışmaları Uygulama Ve Araştırma Merkezi (Yaçumer) Web Sayfası Hizmete Girdi

Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (YAÇUMER) ve faaliyetleri ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyen meslektaşlarımız ve öğrencilerimiz http://yacumer.akdeniz.edu.tr/ web sayfasını ziyaret edebilirler.

IX. Uluslararası Sosyal ve Uygulamalı Gerontoloji Sempozyumu

VIII. Uluslararası Sosyal ve Uygulamalı Gerontoloji Sempozyumu’nun hazırlıkları başlamıştır. İlgilenen meslektaşlarımıza ve öğrencilerimize saygıyla duyurulur.

Prof. Dr. İsmail Tufan (Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölümü Başkanı)

VII. Gerodut Ödülü Sahibi ile Buluşuyor

Gerontoloji alanına katkı sunan akademisyen, araştırmacı, uygulayıcı ve gönüllülere verilen ‘Gero-Dut’ ödülünün 7’ncisi veriyor. İlgilenen meslektaşlarımıza ve öğrencilerimize saygıyla duyurulur.

GeroBülten

GeroBülten 1